Producten & Diensten

een overzicht


 

Handelsdrukwerk

Een goede en verzorgde huisstijl is een visitekaartje op zich. Het vergt wel de nodige aandacht voor detail. We zijn er dan ook trots op voor een groot aantal bedrijven het huisstijldrukwerk te mogen verzorgen. Van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen tot sets, bloks, prijslijsten en catalogi.

Voor  verdere verwerking van het drukwerk tot speciale eind-producten zoals dozen, mappen en displays onderhouden we nauwe contacten met vooraanstaande partners.

 

Reclamedrukwerk

Reclamedrukwerk is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Leaflets, folders, brochures, posters; zeg maar alles wat bedrijven gebruiken om de markt te informeren en te activeren. Reclamedrukwerk stelt hoge eisen aan kwaliteit en levertijd (openingen, acties en beurzen). Maar ook aan de betrokkenheid van uw grafische partner. Wij zorgen ervoor dat wij uw wensen waarmaken. Zowel in tijd als kwaliteit.

 

Etiketten

We hebben een uitgebreide kennis van en ervaring in het vervaardigen van etiketten: ongegomde etiketten en plano zelfklevende etiketten voor uiteenlopende ondergronden.

We weten aan welke eisen het papier moet voldoen in relatie tot de gebruiksfunctie van het product. Met een jarenlange ervaring durven we het drukken van etiketten onze specialisatie te noemen. We werken voor gerenommeerde opdrachtgevers als Nestlé, Heinz, United Soft Drinks, Struik Foods en Buisman.

 

Periodieken

We leven in een informatietijdperk. En dus maken ook regelmatig terugkerende uitgaven deel uit van ons drukwerkpakket. Dit gaat gepaard met een strakke planning en korte doorlooptijden wat ons op het lijf geschreven is. We drukken nieuwsbrieven, personeelsbladen en tijdschriften en verzorgen al jarenlang in eigen beheer een kalender voor slagerijen in het hele land.

 

Verpakkingsdrukwerk

Een goede eerste indruk is het halve werk. Dit geldt ook voor verpakkingen. We zorgen dan ook dat ons verpakkingsdrukwerk inclusief alle overige bewerkingen (rillen en stansen) van topkwaliteit is. Reden voor o.a. B&C Products en Shimano om hun verpakkingsdrukwerk aan ons toe te vertrouwen.
Laatste referenties


Combinatie druk- en printwerkEtiketten met hoogglans lakPresentatie materiaal